Vacature F&B Manager Nederzandt NoordwijkVacature Food & Beverage Manager

Nederzandt, een unieke locatie aan het strand in Noordwijk, zoekt per direct een fulltime F&B Manager (M/V)! Nederzandt is het hele jaar geopend en wordt in de winter omgetoverd tot een sprookjesachtig Winterwonderland.

Wat zijn de taken van een food & beverage manager?

Een food & beverage manager is verantwoordelijk voor alle F&B activiteiten op de locatie en voor een fantastische beleving door de gast. Een goede food & beverage manager kan goed vooruit denken, plannen en zowel de F&B bestellingen, als het personeel en ook nog eens het financiële plaatje managen. Het doel van de food & beverage manager is altijd om het maximale te halen uit de sales en revenu, door de tevredenheid van de gasten en de inzet van de bediening.

Hoe zet de food & beverage manager zich in voor de service naar de gasten?

De food & beverage manager is altijd bezig om verbeteringen door te voeren. Dit kan de food & beverage manager doen door o.a. het menu aan te passen en noodzakelijke spullen voor verbetering aan te schaffen. De food & beverage manager moet op de hoogte zijn van de wensen van zijn gasten en daar proactief op in spelen. Daarnaast is een belangrijke taak van de food & beverage manager om het F&B team te leiden en te motiveren. Dit houdt in dat de food & beverage manager nieuw personeel aanneemt, traint en beoordeelt. Ook doelen voor het team en voor ieder teamlid stellen is een taak van de food & beverage manager. Net zo makkelijk zal hij of zij vakantieplanningen, roosters, protocollen, hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen maken en naleven.

Wat zijn de administratieve taken van de food & beverage manager?

Naast het naleven van de richtlijnen en protocollen, het maken van roosters en het personeelsbeleid, heeft de food & beverage manager​ nog wat administratieve taken. Hij of zij heeft de verantwoordelijkheid over de dagelijkse afloop van alle F&B. Hierbij is het voor de food & beverage manager noodzakelijk binnen de strakke lijnen van zijn of haar budget te blijven. Dit moet natuurlijk gedocumenteerd en gerapporteerd worden. De food & beverage manager​ rapporteert de verkoopcijfers en de productiviteitsdata aan het management.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, fulltime baan met afwisselende werkzaamheden bij een unieke locatie aan het strand in Noordwijk.
  • Een informele werksfeer. Je komt te werken in een jong, enthousiast, gezellig team!
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je ervaring.
  • Vrij gebruik van materialen bij ons watersportcentrum Beach Break, waar je o.a. kunt surfen en suppen.

Functie-eisen:

  • HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Grote affiniteit met F&B.
  • Je beschikt over de benodigde sociale vaardigheden en kunt jezelf typeren als sociaal, flexibel, gastvrij, representatief en stressbestendig.
  • Je bent woonachtig in de Bollenstreek of de nabije omgeving.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en is dit dé baan voor jou? Solliciteer op deze vacature via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en cv naar info@nederzandt.nl