Best Beaches in the world according to National Geographic and Noordwijk is one of them!

Best Beaches in the world

National Geographic maakte recent de 21 beste stranden ter wereld bekend en Noordwijk staat ertussen! Wisten wij natuurlijk allang, maar de rest van de wereld mag het nu ook weten. ūüėČ Noordwijk staat op de 13e plaats en daar zijn wij uiteraard heel erg trots op! Het strand van Noordwijk staat tussen imposante namen zoals Shell Beach in¬†Australi√ę, Pelican Beach in Belize en Sunset Beach in North Carolina.¬†Bekijk hier de hele lijst met de beste stranden volgens National Geographic.¬†Maar wat maakt de stranden in deze top 21¬†nou ‘the best beaches’?

National Geographic: Noordwijk is 1 of the 21 Best Beaches

Het Noordwijkse strand wordt vooral geprezen om het hondvriendelijke karakter, de aanwezigheid van wandelroutes voor honden en de hondvriendelijke restaurants & accommodaties aan het strand.  Nederzandt is één van deze hondvriendelijke restaurants. 

Doggy’s paradise

Bij Nederzandt zijn honden van harte welkom, ook in het restaurant! Maak eerst een lekkere wandeling en ontspan daarna op het terras of in het restaurant. Voor de honden is er een speciale waterbar waar ze even kunnen drinken en natuurlijk is er ook iets lekkers. Het water en koekje krijgen jullie van ons, maar wil je je viervoeter écht verwennen? Bestel dan een kwispelbiertje!

Loslopen of aangelijnd?

Honden mogen in Noordwijk niet het hele jaar loslopen op het strand en in de zomer mogen er op bepaalde stukken van het strand helemaal geen honden komen. Benieuwd waar en wanneer de honden los mogen lopen op het strand? Lees hier alle regels over honden op het strand in Noordwijk.