Dineren en lunchen aan zee

Onze oprijlaan van ruim een kilometer brengt u al snel in een wereld van ongerepte luxe. In een natuurlijke omgeving met uitzicht op een mooi duinlandschap kunt u heerlijk ontspannen op ons terras of in het restaurant. Bij een duin en strandlandschap horen natuurlijk de ondergaande zon, hertjes of een frisse wandeling.

Iedereen is welkom

Zowel het terras als het restaurant is geschikt voor jong en oud, en honden zijn welkom. Ook is zowel het terras als het restaurant rolstoelvriendelijk, dus geschikt voor mindervaliden. Vanaf 30 personen is het mogelijk om privé te dineren. 

Bekijk onze menukaarten

Strandrestaurant Nederzandt nodigt u uit voor een snelle of uitgebreide lunch en een heerlijk diner. Onze locatie ademt een ongedwongen, warme en toegankelijke sfeer uit. Neem bijvoorbeeld plaats voor een heerlijk drankje binnen bij de haard of buiten op het sfeervolle terras bij één van de vuurtjes. Ons restaurant is het gehele jaar dagelijks geopend van 09:00 uur tot circa 23:00 uur.

Wij schenken geen alcohol onder de 18 jaar. Bij twijfel kunnen wij om legitimatie vragen.

Nederzandt in de Terras-Top 100 

Sinds 2012 staat Nederzandt ieder jaar in de Misset Terras Top 100! Meer redenen nodig om voor ons te kiezen? Bekijk onze award-pagina!

Bekijk de awards