Evenementen organiseren

Wij verzorgen spraakmakende en originele evenementen…

Voor zowel bedrijven als particulieren organiseren wij evenementen die u en uw gasten niet snel vergeten! U kunt bij ons dus niet alleen heerlijk eten en drinken, maar ook een (bedrijfs)feest geven met een DJ of live band, vergaderen of activiteiten doen. Onze activiteiten verschillen van ontspannen tot actief en avontuurlijk. Teambuilding of individueel, met collega’s of vrienden, voor een dag of een week; u kunt bij ons terecht voor een compleet programma. Ook trouwen op het strand met de voeten in het zand behoort tot één van de vele mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Daarbij houden we altijd rekening met uw wensen en uw budget

Beste evenementen locatie aan zee

Maatwerk dus. Ook als u daarna graag wilt blijven logeren in één van de vele hotels, organiseren wij dat graag voor u tot in de puntjes. Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken, u laten inspireren en direct een rondleiding krijgen bij één van de kleurrijkste strandtenten van de Nederlandse kust. Werkelijk alles is mogelijk!

Awards en nominaties

Nederzandt wordt vaak genomineerd voor awards - niet alleen staan we ieder jaar in de Terras Top 100, ook als evenementenlocatie worden we zeer hoog gewaardeerd. Meer weten? 

Bekijk onze awards en nominaties

Mega Events

Onze locatie is knus genoeg voor kleine groepen, maar ook voor grote evenementen, onze “Mega Events”, draaien wij onze hand graag om: we herbergen met gemak groepen tot 1000 personen in onze zalen en eventuele uitbouw op het binnenplein met een flex-tent of tenthal. Parkeren is ook bij deze aantallen geen probleem.

Dreamtents

Met zogeheten flextenten (hieronder op de foto zichtbaar) kunnen wij ons evenementenplein deels overdekken voor bijvoorbeeld borrels, barbecues of simpelweg schaduw op een zonovergoten dag. Wij hebben een flextent van 20×10 meter in eigen beheer, ruim voldoende om een heerlijke plek te creëren voor ruim 150 gasten. Uiteraard hebben wij uitstekende contacten met leveranciers om, indien u dat wenst, een uitbreiding te realiseren. Voor meer informatie over onze flextenten (ook neer te zetten op uw locatie!) kunt u contact opnemen met het Nederzandt Team via 088 – 6644 408

In samenwerking met o.a. Nederzandt Events en De Beukelaar Groep is het mogelijk om een compleet programma samen te stellen met training, teambuilding en/of een (actief) event. 

Dreamtent Nederzandt

Kijk hier voor onze voorwaarden.

Neem contact op