Feesten aan zee

Uw bruiloft, familiereünie, babyborrel of verjaardagsfeest is bij ons in goede handen. Wij maken voor u graag een programma op maat. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op!

Zakelijke feesten en partijen

Door ons grote netwerk en onze jarenlange ervaring maken we altijd een concept wat past bij uw bedrijf. Of het nu gaat om een themafeest, een zakenborrel, een vergadering of training met aansluitend feest, presentatie van een nieuw product of een gezellig personeelsfeest, wij zorgen dat de uitvoering tot in de puntjes goed verloopt.

Wij verzorgen ook teambuildingsessies en trainingen. In een positieve en leerzame sfeer zetten wij de koppies (weer) dezelfde kant op! Met medewerking van De Beukelaar Groep, gespecialiseerd in Management Development Leertrajecten, coaching en communicatie, verzorgen wij een complete dag waar u gegarandeerd wijzer van wordt!

Awards en nominaties

Nederzandt wordt vaak genomineerd voor awards - niet alleen staan we ieder jaar in de Terras Top 100, ook als evenementenlocatie worden we zeer hoog gewaardeerd. Meer weten? 

Bekijk onze awards en nominaties

Licht en geluid

Bij bijna alle evenementen komt er techniek om de hoek kijken. Van het uitlichten van producten, tot bedrijfsfeesten of bruiloften tot materiaal voor een presentatie. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen er in voorzien. Onze techniek is allemaal in eigen beheer waardoor we met u mee kunnen denken en altijd de beste oplossing kunnen bieden. Neem voor meer informatie contact op.  

Dreamtent

De zomerdag koelt langzaam af en het feest staat op het punt te beginnen. Een sfeervolle aankleding, een feest in stijl of het ultieme bedrijfsfeest? U viert het allemaal buiten! Ontdek de dreamtent van Nederzandt Events.

Kijk hier voor onze voorwaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?