Groepen 

Arrangementen-groepen-Nederzandt-NoordwijkWilt u met een groep van meer dan 12 personen gezellig lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant? Ook dat kan bij Strandrestaurant Nederzandt!

Mogelijkheden voor kleine groepen

Voor groepen tot 30 personen hebben wij speciale arrangementen samengesteld voor het ontbijt, de lunch, een gezellige borrel, een diner of voor een ander bijzonder moment. Zo hebben wij voor het diner bijvoorbeeld heerlijke keuzemenu’s die ook nog eens heel voordelig zijn. Uiteraard is het naar wens ook mogelijk om een speciaal arrangement voor u op maat samen te stellen.

Arrangementen voor grote groepen

Natuurlijk bent u ook van harte welkom met een grotere groep van meer dan 30 personen in één van onze sfeervolle zalen. Voor iedere gelegenheid hebben wij passende, heerlijke arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue of een uitgebreid buffet met voor ieder wat wils. Bent u benieuwd naar onze arrangementen? Neem dan contact op met ons salesteam via 088-6644408 of info@etenbijnederzandt.nl Zij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te adviseren over een passend arrangement voor uw gezelschap!