Menukaart Nederzandt

De menukaart van Nederzandt heeft voor ieder wat wils! Bent u nieuwsgierig? Bekijk onze menukaart alvast. Strandrestaurant Nederzandt nodigt u uit voor een ontbijt, lunch, borrel, diner of een ander bijzonder moment! Voor ieder moment van de dag hebben wij bijpassende gerechten. Wilt u alvast reserveren?

 

Onze locatie ademt een ongedwongen, warme en toegankelijke sfeer uit. Neem bijvoorbeeld plaats voor een heerlijk drankje binnen bij de haard of buiten op het sfeervolle terras bij één van de vuurtjes. Ons restaurant is het gehele jaar dagelijks geopend van 09:00 uur tot circa 23:00 uur.

Heeft u een allergie? Geef het door aan de bediening en zij voorzien u graag van de benodigde allergeneninformatie.

Ontbijt, lunch & bites

Begin de dag met een heerlijk ontbijt! Of toch liever lunchen aan het strand? Zoek alvast een lekker broodje, homemade soep of een gezonde salade uit!

Bekijk de menukaart

Dinerkaart

Lekker dineren aan het strand? Geniet van de smaken van het seizoen!

Bekijk onze dinerkaart

Drinks

Ontspannen met een borrel of iets fris in de duinen? Kies iets van onze drankenkaart!

Bekijk onze borrelkaart

Kinderkaart

Ook de kinderen kunnen lekker genieten bij Nederzandt! Zoek alvast iets lekkers uit!

Bekijk onze kinderkaart

 

Pasen bij Nederzandt 2020

Nog geen plannen voor de Pasen? Geniet van een heerlijke Paasbrunch of Paasdiner bij Strandrestaurant Nederzandt. De brunch en het diner zijn uitsluitend beschikbaar op reservering. Uiteraard is er voor de kinderen genoeg vermaak tijdens de Paasbrunch.

Voor de kids tijdens de Paasbrunch:

  • Eieren zoeken met de Paashaas
  • Spelen in onze prachtige nieuwe speeltuin
  • Paaskleurplaat maken

De Paasbrunch

1e Lichting 10:00 uur. 2e Lichting om 13:00 uur. Paasbrunch is voor volwassenen €34,50 per persoon.Paasbrunch voor kinderen tot 12 jaar €17,50 per kind.

Reserveren

Reserveren voor de Paasbrunch of het Paasdiner kan via 0252-372430 of via deze link. We wensen u alvast een fijne Pasen en graag tot dan!

Bekijk onze Paasbrunch