Over Strandrestaurant Nederzandt

Strandrestaurant Nederzandt is niet zomaar één van de leukste strandtenten in Noordwijk aan Zee. Onze oprijlaan van ruim twee kilometer brengt u al snel in een wereld van ongerepte luxe. In een natuurlijke omgeving met uitzicht op een mooi duinlandschap kunt u heerlijk ontspannen op ons terras of in het restaurant. Bij een duin en strandlandschap horen natuurlijk de ondergaande zon, hertjes of een frisse wandeling. Na hiervan genoten te hebben kunt u bij ons terecht voor een heerlijk drankje, lunch of diner in de lounge buiten of binnen bij het haardvuur.

Bij ons is iedereen welkom

Zowel het terras als het restaurant is geschikt voor jong en oud, (minder)validen en honden. Vanaf 30 personen is het mogelijk om privé te dineren.

Wij werken graag samen

In samenwerking met de Stichting Outdoor4Disabled zorgen we dat mensen met een lichamelijke beperking ook onbezorgd kunnen genieten van een heerlijk dagje strand. Zij organiseren ritten met strandrups De Vrijbuiter. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen met een lichamelijke beperking en ouderen die slecht ter been zijn. Onder supervisie van een goed opgeleide chauffeur en één of meerdere begeleiders rijdt De Vrijbuiter van maandag tot en met vrijdag van 1 april tot 15 december.

Kunt u wel wat braintraining gebruiken? Wij verzorgen ook teambuildingsessies en trainingen. In een positieve en leerzame sfeer zetten wij de koppies (weer) dezelfde kant op! Met medewerking van De Beukelaar Groep, gespecialiseerd in Management Development Leertrajecten, coaching en communicatie, verzorgen wij een complete dag waar u gegarandeerd wijzer van wordt!

In samenwerking met Nederzandt Events organiseren wij geheel verzorgde arrangementen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Een ideale manier om een dag vol sportieve activiteiten te combineren met een heerlijke lunch, borrel en/of diner. Denk daarbij aan surfen, powerkiten, brandingraften, suppen of mountainbiken gevolgd door een uitgebreide lunch of stoere BBQ.

Awards en Nominaties

Onze unieke evenementenlocatie St(r)andplaats Nederzandt bestaat sinds 2009. Vanaf het begin is er hard gewerkt aan service, gastvrijheid, een sfeervolle ambiance, duurzaam ondernemen en aantrekkelijke arrangementen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Dit is niet onopgemerkt gebleven… St(r)andplaats Nederzandt heeft in de afgelopen jaren talloze nominaties ontvangen en zelfs een paar prachtige awards op haar naam gezet! Nieuwsgierig naar onze nominaties & awards? Lees er meer over op onze speciale award-pagina!

Bekijk de awards

Nieuwsgierig naar de kaart 

Strandrestaurant Nederzandt nodigt u uit voor een snelle of uitgebreide lunch en een heerlijk diner. Onze locatie ademt een ongedwongen, warme en toegankelijke sfeer uit. Neem bijvoorbeeld plaats voor een heerlijk drankje binnen bij de haard of buiten op het sfeervolle terras bij één van de vuurtjes. Ons restaurant is het gehele jaar dagelijks geopend van 09:00 uur tot circa 23:00 uur.

Bekijk ons menu

Onze partners