Trouwen op het strand

Droomt u van een romantische bruiloft aan het strand, met het zand onder uw voeten en de zachte zeebries in uw haren? Nederzandt maakt uw droom graag waar! Zoekt u nog meer redenen om te trouwen bij Nederzandt?

 • Runner-up ‘Beste Trouwlocatie van Nederland’ 2014, 2015 & 2016.
 • Unieke trouwlocatie (ook voor de fotoreportage), gelegen in een prachtig natuurgebied.
 • Complete bruiloft op 1 locatie.
 • Persoonlijk advies van onze Weddingplanner.
 • Eigen partyleader gedurende uw dag.
 • U bent het enige bruidspaar op uw trouwdag! Dat geeft niet alleen een exclusief gevoel, maar zorgt er ook voor dat wij alle aandacht hebben voor uw bruiloft!
 • Nederzandt is de enige strandlocatie in Noordwijk waar uw trouwfeest tot 01.00 uur mag doorgaan.
 • Bij minder mooi weer kunt u trouwen in één van onze sfeervolle zalen.
 • Naar wens vermaken wij uw gasten met een leuke activiteit.

Informeer naar de mogelijkheden

Strandbruiloft

Een bruiloft op het strand is ultieme romantiek! Als de trouwauto stopt op het duin, pakt u elkaars hand en loopt u stralend van geluk uw gasten tegemoet. Uitkijkend over zee wordt u verwelkomd door de trouwambtenaar, zodat u elkaar op deze prachtige plek het jawoord kunt geven.

Op uw wensen aangepast

Uw mooiste dag moet helemaal gaan zoals u dat wilt. Daarom is bij Nederzandt (bijna) alles mogelijk! Het kan natuurlijk gaan zoals hierboven beschreven, maar misschien wilt u het wel helemaal anders doen. Trouwen jullie bijvoorbeeld liever in de winter in ons sprookjesachtige Winterwonderland?  Ook dat kan bij Nederzandt! Gaat u met de fotograaf foto’s maken op het strand? Dan kunnen wij in de tussentijd ook entertainment of een leuke outdoor activiteit verzorgen, zodat uw gasten zich geen moment hoeven te vervelen! Wensen zijn er om vervuld te worden en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Awards voor bruiloften

 • Runner-up Dutch Wedding Award ‘Beste Trouwlocatie van Nederland’ 2014, 2015 & 2016
 • Keurmerk Trouwen NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie) 2013, 2014, 2015 & 2016

Meer redenen nodig om te kiezen voor Nederzandt? 

Bekijk onze awards

Culinaire bruiloft aan het strand

Natuurlijk moet ook het eten piekfijn in orde zijn en helemaal op uw wensen zijn aangepast. In overleg met onze uitstekende koks creëren we een speciaal diner in uw stijl. Dat kan een sfeervol aangekleed meergangendiner zijn, een bruisende barbecue bij ondergaande zon, een lopend buffet of het ultrahippe shared dining, met etagères fruits de mer, gegrild (biologisch) vlees, heerlijke salades en zomerse tapas. Wij denken graag met u mee over de invulling van een verrassend diner!

Feest na de bruiloft

Sluit deze prachtige dag af met een spetterend trouwfeest, met livemuziek of een geweldige DJ. Er zijn veel artiesten waar wij persoonlijk goede ervaringen mee hebben, en die uw bruiloft tot een geweldig succes zullen maken. Wij geven u graag advies over passend entertainment voor uw feest!

Sfeer en service

Kwaliteit, service en gastvrijheid zijn voor ons enorm belangrijk! Hoewel wij als strandlocatie een ongedwongen sfeer uitstralen, wordt achter de schermen alles zeer strak geregeld. Steeds meer bruidsparen vinden dit erg belangrijk; geen stramme zaal of chique kasteel, maar een vriendelijke en gezellige locatie waar alles wél tot in de puntjes is geregeld.

Rondleiding op locatie

Neem vrijblijvend contact op met het Nederzandt team en ervaar een persoonlijke benadering, uitstekende afspraken en volledige begeleiding van voorbereiding tot nabespreking. Wij geven u graag een rondleiding op locatie en vertellen u graag meer over de mogelijkheden op onze originele trouwlocatie. Neem voor een afspraak contact met ons op via 088-6644408 of info@etenbijnederzandt.nl.

Neem vrijblijvend contact op   of   Bekijk onze voorwaarden

Strandplaats Nederzandt