Vergaderen aan zee

Bent u al die saaie vergaderzalen ook zo zat en zoekt u een écht inspirerende locatie voor uw volgende vergadering, brainstorm of congres? Dan bent u bij Nederzandt aan het juiste adres! Geen standaard vergaderruimtes, maar sfeervolle zalen met een huiselijk karakter en een prachtig uitzicht op het strand. Ontdek Nederzandt voor al uw business events!

  • Een duurzame locatie, gelegen in een prachtig natuurgebied
  • Het hele jaar geopend
  • Meerdere grote en kleine vergaderzalen
  • Groot parkeerterrein op loopafstand
  • Gratis Wi-Fi
  • Meerdere arrangementen mogelijk, zoals een lunch, borrel of diner
  • Optioneel: audiovisuele middelen

Neem contact op

Geconcentreerd vergaderen

Het is van groot belang om efficiënt en geconcentreerd te kunnen vergaderen. Daarom zorgen wij ervoor dat u alles hebt wat nodig is voor een geslaagde bijeenkomst. Laat ons weten wat u nodig hebt, en wij regelen een beamer, een projectiescherm, geluidboxen, een microfoon of zelfs verlichting. In overleg is alles mogelijk.

Of u nu een brainstorm, vergadering, congres of presentatie wilt geven, met een prachtige locatie aan de kust kunt u niet de mist in gaan. Als u daarna of tussendoor met uw collega’s iets actiefs wilt doen, is dat eenvoudig te regelen. Wij bieden tientallen leuke, spannende of juist ontspannende uitjes aan die uitstekend te combineren zijn met een zakelijke bijeenkomst.

Zakelijke Awards

Nederzandt wordt vaak genomineerd voor awards - we komen niet alleen ieder jaar in de Terras Top 100 voor, maar worden ook vaak genomineerd voor allerlei awards in het zakelijke segment. Nog een reden nodig om voor Nederzandt te kiezen? 

Bekijk onze awards en nominaties

Vergadering en borrel

Natuurlijk moet niet alleen de intellectuele, maar ook de fysieke mens gevoed worden. Bij Nederzandt kunt u uw vergadering of bijeenkomst gemakkelijk combineren met een gezellige lunch, verrassende borrel of zelfs een diner. In overleg stellen wij een menu of arrangement voor u samen dat aansluit bij uw wensen en budget.

Bekijk onze arrangementen

Wilt u meer informatie over onze zakelijke arrangementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088-6644408 of info@etenbijnederzandt.nl. Kijk hier voor onze voorwaarden.

Neem contact op